PRAKTISKE INFORMATIONER

ADRESSE

Wonderfestiwall afholdes ved Slotsslyngen på Nordbornholm.

AFFALD

Rundt omkring på festivalpladsen finder du store affaldscontainer fra Fugato! Husk at smid alt dit skrald ud, da vi låner dyrenes leve- og hjemsted. Dit snus og cigaretskod skal også smides ud.

AKUT LÆGEHJÆLP

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112. Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

AKTIVITETER

Der er en lang række aktiviteter, turneringer og events på Wonderfestiwall. Følg med på vores social medier eller her for at få mere info om de præcise events, tidspunkter og lokation.

ALDER

Børn fra 0 t.o.m. 9 år er gratis og kommer gratis ind ledsaget af en voksen over 25 år med et gyldigt festivalarmbånd og ID.

10-14 år billetter gælder børn fra 10 t.o.m. 14 år. Billet købes online. Er du under 15 år er du velkommen i følgeskab med en voksen som er over 25 år, og som har en gyldig billet.

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd.

+65 år billetter gælder fra 65 år og opefter, eller med gyldigt pensionistkort. Billet købes online.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børn og voksne, da dette bliver tjekket i indgangen.

APP

Download Wonderfestiwalls officielle app i App Store (iOS) eller Google Play (Android). I appen finder du info, spilleplan, aktiviteter og meget mere.

BAD

Du kan købe et dejligt koldt bad på camping fredag og lørdag ml. kl. 08.00 – 15.00

BILLETTER

Partoutbilletter, endagsbilletter og tilkøb kommer snart til salg.

Pakkerejsen kommer også snart i salg.

Ved ankomst indløser du din billet til et armbånd i billetvognen.

Spørgsmål vedr. billetter, teltpladser, hytter samt opslåede telte bedes du skrive til billet@wonderfestiwall.dk.

BAGAGEBOKSE & MOBILOPLADNING

Bagagebokse til småt opbevaring af personlige ejendele, samt strøm til mobilopladning forefindes på både camping- og festivalplads.

CAMPING & TELTE

Wonderfestiwall har to campingområder: Campingpladsen og Camping+. Adgang til campingområdet kræver camping armbånd eller gyldigt ærinde

Campingpladsen er for dig der kommer med dit eget telt. For at få tilladelse til at slå dit eget telt op, skal du resevere en teltplads – en teltplads er IKKE inkluderet i din festivalbillet, men er et tilkøb.

– Lille Teltplads gælder ét lille telt på max 8 m2 Vejledende  størrelse: 1-3 personer 
– Mellem Teltplads gælder ét mellem telt på max 12 m2 Vejledende størrelse: 3-5 personer 
– Stor Teltplads gælder ét stort telt på max 18 m2 Vejledende størrelse: 5-8 personer

Ved ankomst til Campingpladsen får du anvist en teltplads, og det er kun tilladt at opstille telte og overnatte i de optegnende områder. I kan selvfølgelig godt ligge ved siden af og sammen med venner, husk blot at alle telte skal have teltreservation.

Det er ikke tilladt at medbringe pavilloner eller campingvogne. Friarealerne imellem de enkelte teltpladser er brandveje, hvorfor der ikke må opslåes telte her. Der må ikke fastgøres noget til hegnet, ligesom brug af åben ild, fyrværkeri, gasblus mm. i campingområdet ikke er tilladt.

– Campingvogne og pavilloner er ikke tilladte 
– Store musikanlæg er forbudt. Soundbokse er ok.
– Der er ikke strøm på camping eller festivalpladsen
– Enhver brug af åben ild, såsom at antænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys og lign. er strengt forbudt af sikkerhedsmæssige hensyn
– Polstrede stole, sofaer, store parasoller (2 m og større), køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes.

Der er vagter, der holder opsyn i campingområdet under hele festivalen døgnet rundt. Vi håber, at du behandler vores frivillige, vagter samt de andre gæster med respekt, så alle får en god oplevelse.

Alle gæster på campingpladsen skal efterfølge de retningslinjer, som festivalen og vores Wonder Watch vagter henviser til. Hvis disse ikke efterkommes, kan vagterne uden yderligere varsel bortvise personer, der færdes på camping- og festivalpladsen.

Campingpladsen lukker søndag kl. 10.00, og her skal du have forladt campingområdet med dit telt, skrald og andet habengut. Vi ser også meget gerne, at du sorterer dit skrald, så vi sammen kan minimere aftrykket af vores festival. Vi forventer, at du rydder op efter dig selv og efterlader pladsen, som du modtog den. 

Er du ikke til festivalcamping, så er der rigeligt med muligheder for overnatning i området.
Læs mere her.

CAMPING+

På Wonderfestiwalls Camping+ område finder du vores Wonder Cabins, tipier (kommer i salg i løbet af 2023) og opslåede telte. I området er du garanteret en god nats søvn, da der skal være ro mellem 23.00 og 10.00.

Der er ikke strøm på camping eller festivalpladsen.

Derudover er der egen bar, overdækket lounge og toilletter som er forbeholdt gæster i Camping+. Der er vagter der holder opsyn i Camping+ under hele festivalen.

Camping+ lukker søndag kl. 10.00, og her skal du have forladt området.

Køb cabin eller opslået telt via dette link.
Reserver teltplads via dette link.

DATOER

Wonderfestiwall løber af stablen d. 17.-20. august 2023. Pladsen åbner kl. 09.30 torsdag d. 17. august. Musikpladsen lukker lørdag nat kl. 03.00. Campingpladsen lukker søndag d. 20. august kl. 10.00.

DRIKKEVARER

Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol må ikke medbringes, og dette gælder både på festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld er barpriserne meget lave. Drikkevarer med alkohol vil blive konfiskeret ved indgangen. I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med U18-armbånd i indgangen ved ankomst til festivalen.

FOTO OG VIDEO

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner.

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder, der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

FORBUDTE GENSTANDE

Af hensyn til alles sikkerhed er det forbudt at medbringe nedenstående ting til Wonderfestiwall:
– Alkohol
– Lattergas
– Havepavilloner
– Campingvogne
– Fyrværkeri
– Dyr
– Objekter, som vores sikkerhedsvagter betragter som farlige
– Samt alle genstande der er forbudt efter dansk lov

FOOD COURT & MADBODER

På Wonderfestiwalls madområde er der mulighed for at nyde dejlig mad med udsigt over den smukke bornholmske natur og Hammershus. Der vil være et udvalg af forskellig slags mad, også vegetarisk og vegansk, bl.a. salater, supper, indisk mad, kebab, pølser, burger, pizza m.m. Man må gerne medbringe sin egen mad på campingområdet.

Morgenmad kan købes på campingpladsen fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-11.00

Ønsker din foodtruck eller madbod er på Wonderfestiwall, kan du skrive til madbod@wonderfestiwall.dk

FRIVILLIG

Wonderfestiwall er 100% drevet af frivillige kræfter. Ønsker du at være frivillig kan du tilmelde dig som frivillig her.

GARDEROBE

Wonderfestiwall tilbyder desværre ikke garderobe eller bagageopbevaring.

INFORMATIONSKONTOR

Lige indenfor indgangen til musikpladsen ligger vores Informationskontor. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andet, kan du altid finde os her.

HANDICAPFORHOLD

Er du som gæst på Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med på Wonderfestiwall. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldig billedlegitimation. Derved vil din ledsager få tildelt et endagsarmbånd til den gældende dag. Har du lyst til at opleve festivalen flere dage, gælder samme procedure, og din ledsager skal have tildelt et endagsarmbånd til de dage I ønsker at deltage – endagsarmbåndet kan kun gives på den pågældende dag, så hvis du ønsker at opleve alle 3 dage på festivalen, skal I forbi indgangen alle 3 dage, hvor din ledsager frit kan få et endagsarmbånd til den pågældende dag.

Det skal dog nævnes at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere og pladsen er ujævnt terræn med græs, grus og bakker. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen. I tilfælde af regnvejr må der forventes større udfordringer med at komme rundt på pladsen.

Vi har desværre ingen handicap-toiletter på pladsen.

HITTEGODS & GLEMTE

Indleveret hittegods bliver opmagasineret på Informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter festivalen.

Efterladte telte og øvrigt campingudstyr betragtes ikke som hittegods og vil blive smidt ud når campingpladsen lukker søndag kl. 10.00. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – så vi sammen kan passe på vores skønne natur.

HÆVEAUTOMAT

Er du løbet tør for kontanter? Det vil være muligt at hæve penge på festivalen i vores infovogn, hvis du har et VISA/Dankort eller et MASTERCARD. Vi modtager ikke VISA-Electron.

Der vil være dankortautomater i stort set alle barer, samt i Informationskontoret og ved indgangen. Vi har desværre ikke Mobilepay pga. den dårlige internetforbindelse på Hammeren. Derudover findes der hæveautomater i Allinge centrum.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Spørgsmål vedr. billetter, teltpladser, hytter samt opslåede telte bedes du skrive til billet@wonderfestiwall.dk. Øvrige spørgsmål kan sendes til info@wonderfestiwall.dk.

LÆGEHJÆLP

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112. Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

NATBUS

Kommer snart.

MERCHANDISE

Wonder Wear er Wonderfestiwalls egen tøjkollektion, designet eksklusivt til festivalen, og det vil være muligt at købe på Musikpladsen. Wonder Wear sælges kun under festivalen. Nogle af festivalens mange artister sælger bandmerchandise i forbindelse med deres koncert på festivalen. Hold øje ved siden af Wonder Wear-standen.

PAKKEREJSE

Salget af pakkerejser er nu udsolgt. Køb en pakkerejse, hvor du får en partoutbillet, plus transport fra København hele vejen til festivalpladsen på Nordbornholm tur/retur.

Du kan komme til Bornholm med Bornholmerbussen, Kombardo eller flyselskabet DAT.

https://www.bornholmerbussen.dk 
https://www.kombardoexpressen.dk 
https://dat.dk 

PARKERING

Wonderfestiwall ligger i et skovområde med små veje, som under festivalen skal kunne benyttes af beboerne, samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation. Det vil derfor være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne. Vi henviser til vores parkeringsplads på Sænevej på vej til Hammershus.

Det er ikke tilladt at campere, opsætte telte eller lignende på parkeringspladsen. Det er forbudt at spille musik og holde fest på parkeringspladsen. Der er vagter der holder opsyn med parkeringspladsen under hele festivalen.

I dagene omkring Wonderfestiwall er der rigtig meget trafik på Nordbornholm. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på cyklen eller tager bussen.

Det er muligt at parkere ved Hammershus besøgscenter mod betaling. Hvis man ikke har noget mod at gå lidt længere, kan der parkeres gratis på flere p-pladser ved Hammersholm/Moseløkken, ved Opalsøen og ved Hammerhavn. For yderligere information se https://bornholm.info/betalingsparkering-ved-hammershus/ 

POLITI

Politiet vil være til stede under hele festivalen. Der vil derudover være et professionelle vagter på pladsen, samt Wonderfestiwalls eget serviceteam, som vil være til din assistance under hele festivalen, hvis du har brug for hjælp.

PRESSE

Ønsker du som journalist eller fotograf at udføre redaktionelt arbejde på Wonderfestiwall, skal du, via dit medie, søge om akkreditering. Send os en mail på presse@wonderfestiwall.dk.
Ved ansøgning skal følgende oplyses:
Navn på medie
Navn på ansøger
E-mail og mobil tlf. nr. på ansøger
Formål med akkrediteringen

RYGNING

Det er kun tilladt at ryge på festivalens afmærkede rygeområder. Alle andre steder vil det ikke være tilladt, da vi ønsker at passe godt på den dejlige natur som omgiver Wonderfestiwall.

SAMARITTER

Der vil være samaritter tilstede under hele festivalen. Du kan finde samaritterne ved indgangen til Musikpladsen.

SCENER

Wonderfestiwall har tre scener: Ankermyr, Opalen og Sletten. Hovedscenen, Ankermyr, ligger på Musikpladsen, og overfor den finder du Opalen. Sletten er placeret tæt på festivalens Food Court.

SKOVEN

Wonderfestiwall ligger i en skov, hvorfor alt åben ild er forbudt. Da vi ønsker at passe godt på vores unikke natur, beder vi alle om at rydde op omkring deres lejrplads og smide alt deres affald i containerne på festivalområdet.

STRØM

Der er ikke strøm på camping- eller festivalpladsen. Der vil være at finde bagagebokse til småt opbevaring af personlige ejendele, samt strøm til mobilopladning forefindes på både camping- og festivalplads.

TAXA

Telefonnummer til Dantaxi på Bornholm er 48 48 48 48.

TRANSPORT

Du kan komme til Bornholm med Bornholmerbussen, Kombardo eller flyselskabet DAT.

https://www.bornholmerbussen.dk 
https://www.kombardoexpressen.dk 
https://dat.dk 

På øen kan du komme rundt med lokalbusserne BAT. Du kan altid tage BAT lokalbus til Wonderfestiwall. Brug rejseplanen til at finde rute og tidspunkt.

Information om natbusser finder du under punktet natbus.

WIFI

Vi kan igen i år tilbyde vores gæster gratis WiFi på pladsen. WiFi leveres i samarbejde med Bornfiber.

WONDERWORD

WonderWord er Wonderfestiwalls helt egen avis, som udkommer fredag og lørdag. Avisen bliver delt ud på hele festivalområdet eller kan findes i barer og boder.

ØVRIGE OVERNATNINGSMULIGHEDER

Hvis du ikke ønsker at overnatte på én af vores to campingområder, kan du her se hvad Nordbornholm har at byde på af andet overnatning:

sandviggaard.dk 
bornholm.info
teambornholm.dk
hotels.com
booking.com
Airbnb
gobornholm.dk
hometogo.dk
danhostel.dk

ÅBNINGSTIDER

Wonderfestiwall 2022 åbner officielt torsdag d. 17. august kl. 09.30, her får du adgang til camping og food court.

Musikpladsens åbningstider er:
Torsdag: 15.30-03.00
Fredag: 10.00-03.00
Lørdag: 10.00-03.00

Wonderfestiwalls to campingområder lukker søndag d. 20. august kl. 10.00.

Instagram Facebook youtube Spotify