PRAKTISKE INFORMATIONER

ADRESSE

Wonderfestiwall afholdes ved Slotsslyngen på Nordbornholm.

AFFALD

Rundt omkring på festivalpladsen finder du store affaldscontainer fra Fugato! Husk at smid alt dit skrald ud, da vi låner dyrenes leve- og hjemsted. Dit snus og cigaretskod skal også smides ud.

AKUT LÆGEHJÆLP

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112. Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

AKTIVITETER

Der er en lang række aktiviteter, turneringer og events på Wonderfestiwall. Følg med på vores social medier for at få mere info om de præcise events, tidspunkter og lokation.

ALDER

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd. Er du under 15 år er du velkommen i følgeskab med en voksen som er over 25 år, og som har en gyldig billet.

Pensionist- og børnebilletter (10-14 år) købes i indgangen. Børn under 10 år er gratis. Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børn og voksne, da dette bliver tjekket i indgangen.

APP

Download Wonderfestiwalls officielle app i App Store eller Google Play. I appen finder du info, spilleplan, aktiviteter og meget mere.

BAGAGEBOKSE

Bagagebokse til opbevaring af personlige ejendele, samt strøm til mobilopladning forefindes på både camping- og festivalplads. Prisen er 20,-

CAMPING

Wonderfestiwall har to campingområder: Campingpladsen og Camping+. Campingpladsen er for dig der kommer med dit eget telt. For at få tilladelse til at slå dit eget telt op, skal du resevere en teltplads – en teltplads er IKKE inkluderet i din festivalbillet, men er et tilkøb. Book din teltplads her

Ved ankomst til Campingpladsen får du anvist en teltplads, og det er kun tilladt at opstille telte og overnatte i de optegnende områder. Det er ikke tilladt at medbringe pavilloner. Friarealerne imellem de enkelte teltpladser er brandveje, hvorfor der ikke må opslåes telte her. Der må ikke fastgøres noget til hegnet, ligesom brug af åben ild, fyrværkeri, gasblus mm. i campingområdet ikke er tilladt. Der er vagter der holder opsyn i campingområdet under hele festivalen.

Campingpladsen lukker søndag kl. 10.00, og her skal du have forladt campingområdet med dit telt, skrald og andet habengut.

CAMPING+

På Wonderfestiwalls Camping+ område finder du vores Wonder Cabins, Tipier og opslåede telte. I området er du garanteret en god nats søvn, da der skal være ro mellem 23.00 og 10.00. Derudover er der egen bar, overdækket lounge og toilletter som er forbeholdt gæster i Camping+. Der er vagter der holder opsyn i Camping+ under hele festivalen. Camping+ lukker søndag kl. 10.00, og her skal du have forladt området.

Køb din Wondercabin (2 pers) via dette link
Køb din BIG Wondercabin (3 pers) via dette link
Tipier sættes i salg i begyndelsen af 2022

DATOER

Wonderfestiwall løber af stablen d. 18.-21. august 2022. Pladsen åbner kl. 09.00 torsdag d. 18. august. Sidste artist lukker årets festival lørdag nat kl. 03.00. Campingpladsen lukker søndag d. 22. august kl. 10.00.

DRIKKEVARER

Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol må ikke medbringes, og dette gælder både på festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld er barpriserne meget lave. Drikkevarer med alkohol vil blive konfiskeret ved indgangen. I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med U18-armbånd i indgangen ved ankomst til festivalen.

FOTO OG VIDEO

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner.

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder, der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

FORBUDTE GENSTANDE

Af hensyn til alles sikkerhed er det forbudt at medbringe nedenstående ting til Wonderfestiwall:
– Alkohol
– Lattergas
– Havepavilloner
– Fyrværkeri
– Dyr
– Objekter, som vores sikkerhedsvagter betragter som farlige
– Samt alle genstande der er forbudt efter dansk lov

FOOD COURT

På Wonderfestiwalls madområde er der mulighed for at nyde dejlig mad med udsigt over den smukke bornholmske natur og Hammershus. Der vil være et udvalg af forskellig slags mad, bl.a. salater, supper, indisk mad, kebab, pølser, burger, pizza m.m. Man må gerne medbringe sin egen mad på campingområdet.

Morgenmad kan købes på Campingpladsen fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-11.00.

FRIVILLIG

Wonderfestiwall er 100% drevet af frivillige kræfter. Ønsker du at være frivillig kan du tilmelde dig her på siden, når vi åbner for tilmeldinger til foråret 2021.

INFORMATIONSKONTOR

Lige indenfor indgangen til musikpladsen ligger vores Informationskontor. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andet, kan du altid finde os her.

HANDICAPFORHOLD

Er du som gæst på Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med på Wonderfestiwall. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldig billedlegitimation. Derved vil din ledsager få tildelt et endagsarmbånd til den gældende dag. Har du lyst til at opleve festivalen flere dage, gælder samme procedure, og din ledsager skal have tildelt et endagsarmbånd til de dage I ønsker at deltage – endagsarmbåndet kan kun gives på den pågældende dag, så hvis du ønsker at opleve alle 3 dage på festivalen, skal I forbi indgangen alle 3 dage, hvor din ledsager frit kan få et endagsarmbånd til den pågældende dag.

Det skal dog nævnes at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere. Vi har desværre ingen handicap-toiletter på pladsen.

HITTEGODS

Indleveret hittegods bliver opmagasineret på Informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter festivalen.

Efterladte telte og øvrigt campingudstyr betragtes ikke som hittegods og vil blive smidt ud når campingpladsen lukker søndag kl. 10.00. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – så vi sammen kan passe på vores skønne natur.

HÆVEAUTOMAT

Er du løbet tør for kontanter? Det vil være muligt at hæve penge på festivalen, hvis du har et VISA/Dankort eller et MASTERCARD. Vi modtager ikke VISA-Electron. Der vil være dankortautomater i stort set alle barer, samt i Informationskontoret og ved indgangen. Vi har desværre ikke Mobilepay pga. den dårlige internetforbindelse på Hammeren. Derudover findes der hæveautomater i Allinge centrum.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Spørgsmål vedr. billetter, teltpladser, hytter samt opslåede telte bedes du skrive til billet@wonderfestiwall.dk. Øvrige spørgsmål kan sendes til info@wonderfestiwall.dk.

LÆGEHJÆLP

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112. Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

MERCHANDISE

Wonder Wear er Wonderfestiwalls egen tøjkollektion, designet eksklusivt til festivalen, og det vil være muligt at købe på Musikpladsen. Wonder Wear sælges kun under festivalen. Nogle af festivalens mange artister sælger bandmerchandise i forbindelse med deres koncert på festivalen. Hold øje ved siden af Wonder Wear-standen.

PARKERING

Wonderfestiwall ligger i et skovområde med små veje, som under festivalen skal kunne benyttes af beboerne, samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation. Det vil derfor være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne. Vi henviser til vores parkeringsplads på Sænevej på vej til Hammershus.

Det er ikke tilladt at campere, opsætte telte eller lignende på parkeringspladsen. Det er forbudt at spille musik og holde fest på parkeringspladsen. Der er vagter der holder opsyn med parkeringspladsen under hele festivalen.

Det er også muligt at parkere ved Hammershud besøgscenter mod betaling. Hvis man ikke har noget mod at gå lidt længere, kan der parkeres gratis på flere p-pladser ved Hammersholm/Moseløkken, ved Opalsøen og ved Hammerhavn. For yderligere information se https://bornholm.info/betalingsparkering-ved-hammershus/ 

POLITI

Politiet vil være til stede under hele festivalen. Der vil derudover være et autoriseret vagtselskab på pladsen, samt Wonderfestiwalls eget serviceteam, som vil være til din assistance under hele festivalen, hvis du har brug for hjælp.

PRESSE

Ønsker du som journalist eller fotograf at udføre redaktionelt arbejde på Wonderfestiwall, skal du, via dit medie, søge om akkreditering. Send os en mail på presse@wonderfestiwall.dk.
Ved ansøgning skal følgende oplyses:
Navn på medie
Navn på ansøger
E-mail og mobil tlf. nr. på ansøger
Formål med akkrediteringen

RYGNING

Det er kun tilladt at ryge på festivalens afmærkede rygeområder. Alle andre steder vil det ikke være tilladt, da vi ønsker at passe godt på den dejlige natur som omgiver Wonderfestiwall.

SAMARITTER

Der vil være samaritter tilstede under hele festivalen. Du kan finde samaritterne ved indgangen til Musikpladsen.

SCENER

Wonderfestiwall har tre scener: Ankermyr, Opalen og Sletten. Hovedscenen, Ankermyr, ligger på Musikpladsen, og overfor den finder du Opalen. Sletten er placeret tæt på festivalens Food Court.

SKOVEN

Wonderfestiwall ligger i en skov, hvorfor alt åben ild er forbudt. Da vi ønsker at passe godt på vores unikke natur, beder vi alle om at rydde op omkring deres lejrplads og smide alt deres affald i containerne på festivalområdet.

TRANSPORT

Information om shuttle-busser, natbusser og lokalbusser følger.

WIFI

Vi kan igen i år tilbyde vores gæster gratis WiFi på pladsen. WiFi leveres i samarbejde med Bornfiber.

WONDERWORD

WonderWord er Wonderfestiwalls helt egen avis, som udkommer fredag og lørdag. Avisen bliver delt ud på hele festivalområdet eller kan findes i barer og boder.

ØVRIGE OVERNATNINGSMULIGHEDER

Hvis du ikke ønsker at overnatte på én af vores to campingområder, kan du her se hvad Bornholm har at byde på af andet overnatning:
sandviggaard.dk 
bornholm.info
teambornholm.dk
hotels.com
booking.com
Airbnb
gobornholm.dk
hometogo.dk
danhostel.dk

ÅBNINGSTIDER

Wonderfestiwall 2021 åbner officielt torsdag d. 18. august kl. 09.00. Musikpladsens åbningstider:
Torsdag: 15.45-03.00
Fredag: 10.00-03.00
Lørdag: 10.00-03.00
Wonderfestiwalls to campingområder lukker søndag d. 21. august kl. 10.00.

Instagram Facebook youtube Spotify