BLIV FRIVILLIG

Vi har stadig plads til, behov for og længsel efter flere wonder-frivillige. Wonderfestiwall udskiller sig udover sin intimitet, charme, beliggenhed og musikprogram også på et andet vigtigt punkt. Kom og vær med til at skabe en festival på toppen af Nordbornholm!

Kunne du tænke dig at arbejde som frivillig på Wonderfestiwall? Wonderfestiwall er 100% drevet og afhængig af frivillige, og vi kan altid bruge en hånd både før, under og efter festivalen. Du kan også være med allerede nu, hvis du har lyst til at sætte et endnu større præg på Wonderfestiwall.

Som frivillig på Wonderfestiwall får du et armbånd til festivalen og samt mad i forbindelse med din vagt – og du får adgang til alle 32 unikke koncerter! Som frivillig får du ud over din billet også en frivillig-t-shirt i årets design, og du har adgang til vores hyggelige frivilliglounge. Vi har mange forskellige arbejdsopgaver, og helt sikkert også en der passer til dig!

ARBEJDSOPGAVER

Vi tilbyder alt fra opbygning af pladsen, indgang, barvagter, WonderWatch-vagter, servicevagter, backstage, stagehand og meget mere! Læs mere om de forskellige arbejdsopgaver i vores frivilligtilmelding.

ALMINDELIG FRIVILLIG

Til dig der vil være frivilligholdet under festivalen. Du skal regne med at arbejde min. 12 timer, fordelt på to vagter.

Det får du: Partoutbillet, 32 koncerter, frivillig t-shirt, forplejning under vagt, adgang til hygge og kaffe i frivilligloungen alle dage.

SUPERFRIVILLIG

Til dig der vil give den ekstra gas på frivilligfronten omkring festivalen, både før, under og efter festivalen.

Det får du: Partoutbillet, 32 koncerter, frivillig t-shirt, forplejning under vagt, adgang til hygge og kaffe i frivilligloungen alle dage.


PRAKTISK INFO

Vi har samlet en lang række informationer her. Får du ikke svar til dine spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til Team Frivillig (Bjørn, Ida & Martin) på frivillig@wonderfestiwall.dk.

Hvornår åbner frivilligtilmeldingen?

Frivilligtilmeldingen åbner i starten af foråret. Følg med her på siden for mere info. Er du interesseret I at høre mere kan du skrive til Team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk

Hvor gammel skal jeg være?

Hvor gammel skal jeg være? Alle frivillige skal være fyldt 15 år per 28. juni 2022. Ønsker du at være frivillig i baren, skal du dog være fyldt 18 år.

Hvordan kommer jeg ind på camping- og festivalpladsen?

For at få adgang til pladsen og campingområdet, skal du have et frivilligarmbånd. Du får dit armbånd ved at fremvise et gyldigt billed-id i frivilligvognen ved indgangen. Hvis du har en vagt, før festivalen åbner, kan du hente dit armbånd i frivilligloungen på pladsen.

Jeg ønsker at framelde mig – hvordan gør jeg det?

Hvis du er forhindret i at arbejde som frivillig, og ønsker at framelde dig skal du kontakte Team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk hurtigst muligt. Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende fra 1. august.

Hvornår er min tilmeldelse bindende?

Din tilmelding er bindende fra den 1. august. Framelding herefter kan kun ske ved gyldig grund samt dokumentation. Framelding uden dette vil medføre at du bliver opkrævet et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren.

Frameldelse efter frist og udeblivelse

Såfremt du framelder eller udebliver du fra din vagt uden sygemelding, bliver du opkrævet et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren.

Har du tilmeldt dig som frivillig, kan du godt melde afbud. Tilmeldingen er dog bindende efter den 1. august 2022. Hvis du melder fra efter denne dato, opkræves der en afgift på 2000 kroner.

Jeg er desværre blevet syg

Bliver du syg før din vagt, skal du straks kontakte Team Frivillig. Bliver du syg under selve festivalen og har hentet dit armbånd, skal du møde personligt op på Wonderfestiwall Frivillig Check-In, så du ikke fejlagtigt bliver noteret som udeblevet.

Er der mulighed for overnatning til frivillige?

Alle frivillige kan overnatte på vores campingområde. Du skal bare medbringe eget telt og teltet skal placeres i ude langs kanten af pladsen. Dem, der skal arbejde før festivalen, er meget velkomne til at slå telt op på campingpladsen i dagene op til festivalen. Det skal blot arrangeres og koordineres før festivalen med vores Team Frivillig.

Fang Team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk

Instagram Facebook youtube Spotify