WIINSTON

canada, angelina, rosa og vogue er alle med til at alå fast, at WIINSTON ikke er en hvilken som helst duo. Selvom sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas kun har været synlige på den danske musikscene i et par år, er det gået hurtigt, og deres store popularitet vil kunne både ses og mærkes, når de går på scenen til dette års Wonderfestiwall.


Duoen har dog formået at tage et skridt af gangen. De fik nemlig deres første live-debut på SPOT Festival sidste år. Det blev en succesfuld affære, for med deres hjertevarme smil og et silkeblødt R&B-univers, formår WIINSTON at skabe en kærlighedsboble om deres forventningsfulde fans. 

Vi kan ikke vente med at rokke til WIINSTONS atmosfæriske melankoli og deres forførende rytmer, når duoen går på scenen til Wonderfestiwall 2020!

Vi glæder os til at se WIINSTON på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2020 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify