WHEN SAINTS GO MACHINE

Fredag kl. 21.45 på Opalen

De er blevet kåret til Årets gruppe, Årets producer og P3 Talentet. Og så åbnede de Orange Scene på Roskilde Festival tilbage i 2010. I år indtager de Wonderfestiwall, og de gør det med stil.

Lav noget larm for den københavnske elektro-popgruppe When Saints Go Machine!

Bag gruppens avantgardiske og kompromisløse lydunivers står Silas Moldenhawer, Jonas Kenton og Nikolaj Manuel. De dannede gruppen i 2007, og siden har de kreeret hits som Church And Law, Seized The Light og Add Ends.

When Saints Go Machine har en eminent evne til at blende elektroniske toner ind i symfoniske forgreninger. Og kan du heller ikke få nok af dem? Så kom og vær med, når de fyrer op for festen i Slotsslyngen!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se When Saints Go Machine på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify