UDE AF KONTROL

Lørdag kl. 00.00 på Opalen

Smid hænderne i vejret og rap med på ‘Jantelov’, ‘Fuckboi’ og ‘Op A,‘ når Ude Af Kontrol tænder op under Slotsslyngen. De er kendt for at skubbe til græsen, og det er ikke unormalt at deres koncerter bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum.

Som en sprængfarlig bombe er de parate til at eksplodere og brænde al energi af på scenen, så vores festivalgæster får en liveoplevelse, de aldrig glemmer! Gruppen blev startet i 2014 af Mark ‘Munken’ og Daniel ‘Balken’. Året efter kom Joachim ‘Englando’ til.

Ude af Kontrol kombinerer rap, kontroversielle tekster og dakkedak-rytmer. Selv kalder de deres musik ‘Melbourne House-tramp.’

Gør jer klar til et festfyrværkeri af en koncert, der med garanti vil få dig helt ud af kontrol!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Ude af Kontrol på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify