TOBIAS RAHIM

For os kan det ikke blive stort nok, og vi glæder os til at byde den største af de største mænd velkommen til solskinsøen – Tobias Rahim! Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene med millioner af streams, fornemme priser og udsolgte koncerter på stribe – et folkeligt gennembrud, uden at gå på kompromis med sin helt egen grænsesøgende verden.

Tobias Rahim har skabt sig helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik. Tobias Rahim har på magisk vis formået at blive både mainstream og folkelig på én og samme tid.

Der er vist ingen tvivl om, at Tobias Rahim netop nu er noget nær det største du kan komme i nærheden af på den danske musikscene, hvilket hitlisterne beviser igen og igen. Ud af de seneste 54 uger har danskkurdiske Tobias Rahim nemlig ligget nr. 1 på den officielle danske hitliste i de 42 af dem. Danmark har forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, og vi er bestemt ingen undtagelse.

Vi VED at I kan skråle med på både ‘STOR MAND’, ‘Mucki Bar’, ‘Feberdrømmer Xx Dubai’ og ‘Flyvende Faduma’, så nu er det bare med at komme på Hammeren og bevise det. Vi glæder os i hvert fald fuldstændig sindssygt meget til at opleve hele Danmarks Tobias Rahim!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se Tobias Rahim på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify