TESSA

Fredag kl. 18.45 på Opalen

Giv den op for den BENhårde rap-prinsesse TESSA! Med sin sexede og sublime selvsikkerhed, en god portion temperament og store følelser har Tessa formået at sparke døren ind til toppen af det danske hiphophieraki på rekordtid. ‘Blæstegnen’, ‘Glo på mig’ og ‘Mums’ er blot nogle af de bangers, som Tessa allerede har beriget os med – og mon ikke der er flere i vente!

Tessa kom for alvor på danskernes læber tilbage i juni 2019, hvor hun skabte et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Og herfra gik der ikke lang tid, før hun rullede direkte fra Vestegnen for at vise os alle, hvordan man holder kadencen.

Siden er det blevet til 73 millioner streams på diverse streamingtjenester, +180.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister.

Gør dig klar til at rappe med, når TESSA indtager Slotsslyngen med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med Wonderfestiwalls crowd!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Tessa på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify