STATISK

Torsdag kl. 23.45 på Opalen

“Sindssyge hjemmefester. Skizofest i rækkehus. Ik’ snak’ mere – kig op i solen, du er lige her.” Sådan lyder teksten til duoens ‘Tiden Går I Stå’. Duoen kalder sig Stastisk, og de er en ren eksplosion af nerve og nærvær. Ledsaget af musik, der flyder direkte ind i livets skrøbelighed.

Den fynske duo består af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP har markeret starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe og hver en node.

Vi tør godt at love, at de skruer helt op for deres tempofyldte hits, der taler til både dansefødderne og eftertænksomheden, når de indtager scenen på dette års Wonderfestiwall. Det eneste du skal gøre er at nyde det – og kig op i solen, du er lige her.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Statisk på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify