SPLEEN UNITED

Vil du løftes op i euforien og lade dig forføre af en dulmende synthpop? Så har vi gode nyheder til dig. I 2020 fylder Spleen United 15 år – og du er inviteret med til et brag af en fest på Nordbornholm.

Spleen United var en sand darling på den danske musikscene. De vandt priser, og deres plader solgte til guld. Under en koncert på NorthSide i 2013, erklærede det danske electropopband, at de ville holde pause på ubestemt tid. Men nu er de tilbage med fuldt overlæg!

Grib en iskold bajer i baren, og kom og syng med på de pumpende, melankolske synthesizersange. Spleen UnitedDays of Thunder og Suburbia vil alle give genlyd i Ankermyr, når vi klapper bandet ind på scenen til Wonderfestiwall 2020.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022

Vi glæder os til at se Spleen United på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify