SOLEIMA

Mange kender Soleimas vokal fra poppede, engelsksprogede RnB-sange som ‘Cheers for the Tears’, ’Breathe’ og ‘Roses’. Sangeren og sangskriveren – med det borgerlige navn Sarah Mariegaard – startede i 2006 ud som en del af det Århusianske hiphop-kollektiv Flødeklinikken. 

I 2015 udkom hun for første gang med sin egen musik under kunstnernavnet Soleima, og to år senere vandt hun talentprisen ved P3 Guld. Indtil nu har Soleima udgivet engelsksproget musik og etablerede sig for alvor med albummet No. 14, der fik heftig radio airplay, samt to singler der landende som Ugens Uundgåelig på P3. Senest har Soleima medvirket i DR’s ”Min Sang til Danmark” og TV2’s ”Toppen af Poppen”, hvor hun tryllebandt deltagere og seere med sin særegne vokal og ærlige fortolkninger.

Til februar 2023 udgiver hun sit første album på dansk kaldet ’Nationens Skrammer’ som hun tager med på landets festivaler til sommer. Med det kommende album har Soleima fundet en ny version af sig selv – en mere organisk, håndspillet og levende udgave – men hun har også fundet hjem i det danske sprog. Soleimas ambition med showet er, at det skal være levende, håndspillet og skubbe grænserne for, hvad koncertformatet kan, når det møder nogle greb fra teaterverdenen. Derudover er det vigtigt for hende at skubbe sine egne grænser for, hvad hun kan tillade sig på en scene.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se Soleima på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify