SCARLET PLEASURE

Med en kæmpe håndfuld hits har Scarlet Pleasure i dag over 100 millioner afspilninger på musiktjenesten Spotify. Gruppens popularitet er enorm, og de er blevet belønnet med fornemme priser fra blandt andre Danish Music Awards, P3 Guld og MTV EMA.

Scarlet Pleasure blev dannet, da bandmedlemmerne Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker mødte hinanden på Rudolf Steiner-skolen Vidar i Gentofte. Emil Goll og Alexander Malone mødte hinanden i 2. klasse, og startede kort tid efter rapgruppen “Mors Drenge”. Gruppen gik dog i opløsning i 6. klasse, men drømmen om at starte et rigtigt band var der endnu. Og da trommeslager Joachim Dencker startede på skolen året efter, blev drømmen til virkelighed.


Scarlet Pleasure blev ikke en succes over natten. Etableringen af det nye band krævede flere års arbejde og mange timer i øvelokalet. Men i 2014 lykkedes det trioen at udkomme med sangen Windy, som blev spillet i hyppig rotation på de danske radiokanaler. Sangen blev kåret som vinder af prisen ”Årets Uundgåelige” af P3’s lyttere, og det blev startskuddet til det Scarlet Pleasure, som vi kender i dag.

Du kan glæde dig til en sydlandsk hitparade i det bornholmske solskinsvejr, når Scarlet Pleasure besøger danmarks smukkeste festival.

Vi glæder os til at se Scarlet Pleasure på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2020 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify