SAVEUS

Fredag kl. 23.00 på Ankermyr

Gør jer klar til at blive lagt ned af rå energi og smittende ekstase, når Saveus lægger vejen forbi solskinsøen til Wonderfestiwall 2022. Bag Saveus står Martin Hedegaard, der siden han til P3- Guld i 2015 meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden som Saveus, har sat barren højt. Og med hits som Levitate Me, Ready To Die, Everchanging og Himalaya har Saveus placeret sig i den musikalske superliga.

Og det er ikke kun på streamingtjenesterne og i radioen, at Saveus gør det sublimt – det gør de også på scenerne, hvor publikum bliver udfordret af episke musikalske værker og intense liveoplevelser, der kræver både opmærksomhed og indlevelse.

I 2018 lagde Saveus Orange ned, da han åbnede Roskilde Festival, og nu er Martin Hedegaard og resten af holdet klar til at slå revner i den bornholmske granit. Musikken kalder – og du skal med!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Saveus på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify