PIL

2022 var et skelsættende år for den danske sangerinde og sangskriver, Pil. I starten af året udsendte hun sammen med Burhan G, singlen ’Gulvet22’, som var et remake af hendes egen sang ’Gulvet’. Singlen bidrog til at cementere Pil endnu mere som et af de mest spændende nye navne på den dansksprogede popscene, inden hun i maj måned udsendte det fine debutalbum ’Kom Vi Flyver Siger Du’.

Foråret bød også på en masse turnévirksomhed for Pil, der var med som support på Hjalmers Danmarksturné og selv havde sine første headliner koncerter i maj måned, med et komplet udsolgt Hotel Cecil, hvor både Burhan G og Andreas Odbjerg gæstede – sidstnævnte på duetten ’Omvendt’.

Sommeren over optrådte Pil på profilerede festivaler i Danmark, inden hun i oktober drog ud på en længere turné i hele landet, der bl.a. indbefattede en Lille Vega koncert, der var udsolgt mange måneder i forvejen. November kulminerede med en nominering til DMA i kategorien Årets Nye Danske Navn, og Pil spillede for sit hidtil største publikum den 11. november i Royal Arena, hvor hun var blevet udvalgt til at opvarme for selveste Jada.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se Pil på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify