PHLAKE

Succesduoen Phlake er endelig klar med endnu et stærkt album, som denne gang har fået titlen Phine. Et ordspil over det engelske ”fine” tilsat et drys af Phlake, forklarer sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær, som gennem albummets sange tager lytteren med på en opdagelsesrejse ind i ens indre. 

Hvornår har man det egentligt reelt fint, når man siger, at man har det fint? Det er netop dette dilemma, som Phlake tager op på Phine – og vejen hen mod det færdige album har været en hård selvransagelse. 

Siden debuten i 2015 er det kun gået en vej: Opad. Der kom pludselig en fart på, som Phlake ikke havde prøvet det før, og der var ikke tid til at mærke efter, hvordan de reelt havde det. 

Det nye album Phine er et produkt fra to mænd, der endelig har haft tiden til at mærke efter, trække vejret og finde en ro i, at alt måske ikke går fint hele tiden. Albummet står som en håndsrækning i en tro på, at det er muligt at finde balancen i livet mellem alle dets ”different shades of phine”.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se Phlake på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify