PAULINE

Lørdag kl. 14.15 på Sletten

Nogle gange så kommer der en musiker ind af døren og slår benene væk under en og rammer en direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline og med hendes debutsingle ”Ny Og Næ”, der røg direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3 – en sang der bedst kan beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik.

Efterfølgende udkom singlen ”Noget for nogen” i september – et nummer, som er blevet spillet flittigt på P3 og P4. Desuden har hun arbejdet sammen med producer Ole Brodersen Meyer, der blandt andet også har produceret musik for Jung.

Pauline er lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist og i år indtager hun for alvor de danske festivalscener og vejen går selvfølgelig også forbi Wonderfestiwall!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Pauline på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify