PATINA

Lørdag kl. 18.00 på Opalen

Du kan næsten ikke have undgået at synge med på sangen “Flammer Rammer” fra bandet Patina, der var den mest afspillede sang på P3 i hele 2020. Og nu kan du synge med på dit yndlingshit fra trioen, når de gæster Slotslyngen.

Patina er historien om de tre trommeslagere Gregers, Mads og Søren fra Svendborg, der under coronakrisen i et øvelokale i Rødovre gik all in og satsede hele butikken og gik helhjertet efter den musikkarriere de drømte om.

Og når Patina gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. Og som Mads siger: ”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”

Så join fællesskabet når flammerne og Patina rammer Wonderfestiwall!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Patina på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify