MERCEDESS

Lørdag kl. 12.15 på Sletten

Den unge sangerinde og sangskriver Mercedess fra Amager laver stilfuld gangster-pop til de dage, hvor man insisterer på at have solbriller på indenfor. Og det er ikke kun på Amager, at Mercedess slår sine folder – det gør hun også på Bornholm.

Et sted Mercedess selv beskriver som hendes andet hjem, og hvor hun også har optrådt flere gange. I 2020 debuterede Mercedess med singlen ”Shy Gangster” via sit eget label Big Benz Records, og Mercedess’ forførende vokal fangede straks medierne og lytterenes opmærksomhed. Både med debutsinglen og den seneste single ”Serious Dancing” har Mercedess hittet på P3 og P6 BEAT.

Hun har optrådt med artister som Goss, Phlake og Barselona, og I 2021 spillede hun to udsolgte koncerter i Lille VEGA. I starten af året udgav Mercedess singlen Obvious, der hurtigt blev ugens uundgåelige på P3. Og det bliver også uundgåeligt at lade sig rive med af de lækre toner, når Mercedess nu gæster sit andet hjem – Nordbornholm.

Så tag dine shades på og nyd Mercedess i den bornholmske sol i Slotslyngen.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Mercedess på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify