MADS LANGER

Hvornår har du sidst synget med på 3AMOvergiver Mig Langsomt eller måske Flawless, når de er blevet spillet i radioen? Det kan ikke være længe siden. Mads Langer er nemlig en af de mest spillede danske musikere i radioen. 

Mads Langer er opvokset i Skive, hvor han fra barnsben havde interesse for klaver og trommer. Han fortsatte interessen på Skive Musikskole, hvor musikere fra blandt andet Superheroes, Carpark North og Dúné faktisk også har gået. Langer flyttede til København og lærte forskellige musikere at kende. Men hans vej ind i musikbranchen kom først, da han vendte hjem til Skive for at være dommer i en lokal musikkonkurrence. Her mødte han Kashmirs daværende manager, Brian Nielsen, og spillede nogle af sine sange for ham. Det førte til en kontrakt med pladeselskabet Copenhagen Records. I dag har han udgivet utallige hits og vundet syv anerkendende priser.

Hiv alle dine venner med, så I sammen kan fyrer den af til en fest af fællessang og højt humør i selskab med Danmarks ukronede popkonge, Mads Langer.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se Mads Langer på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify