MAD MOON

Torsdag kl. 16.00 på Sletten

Mad Moon er det nye kunstnernavn for det tidligere kendte Springer. Mad Moon er inkarnationen af rock med trap og hiphop i ascendanten. Han har spillet i undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts (Ice Age) sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har han også turneret USA tyndt.

Siden da har Mad Moon taget solo-springet, og har de sidste år arbejdet på at fusionere de genrer, der måske umiddelbart ikke har meget til fælles med hinanden. På Mad Moons første EP, Bad Choice, fik han blændende anmeldelser, og singlen Protection strøg også direkte ind som P3’s Uundgåelige, mens sangen Isn’t it Obvious lå i heftig rotation på P3. Vi glæder os til at opleve Mad Moon ryste den bornholmske klippegrund.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Mad Moon på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify