LORD SIVA

Fredag kl. 00.30 på Opalen

Lord Siva gjorde sig for første gang bemærket i starten af 10’erne, og har siden været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark. Han kan desuden blære sig med at have hitsinglen Paris, der blev den næstmest afspillede sang i 2019 med over 17 millioner streams på Spotify og Solhverv, på sin diskografi.

Lord Siva behøver ikke at være en bestemt kunstner. Han lader sig ikke begrænse og indskrænker ikke sin egen frihed. Det kommer blandt andet til udtryk i hans flydende balancegang mellem pop og andre genrer som rap og electro, der er en vaskeægte, musikalsk force.

Du hverken må eller kan forpasse chancen, når dansk RnB’s store melankoliker gæster Wonderfestiwall 2022

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify