LIS SØRENSEN

Når årtierne går, ebber sangene ud. Men ikke for Lis Sørensen. Hun kan disponere over et imponerende bagkatalog af velkomponerede numre, som har karakter af folkeeje. Derfor nævnes hun ofte som en af Danmarks hidtil største rockdronninger.

Interessen for musik startede tilbage i femte klasse i Brabrand, hvor Lis Sørensen fik Holger Laumann som musiklærer. Her inspirerede han hende til at gå med i pigegruppen “De Fem”. I 1974 blev hun og Anne Linnet frontfigurer i pop-rockorkesteret Shit & Chanel, der fik stor succes og udgav fire albums. Lis Sørensen var med frem til 1979. Sideløbende hermed var hun korsanger for flere af tidens store navne som Gasolin’, Gnags og Lone Kellermann.

Hendes lyse, rene, og usentimentale stemme har gjort hende til en fin fortolker af rockballader og lyriske melodier. Til august står hun klar på toppen af solskinsøen, hvor hun vil levere en exceptionel liveoptræden med en perlerække af hits.

Smør stemmebåndende, og gør dig klar til at skråle med på Mine Øjne De Skal SeTæt På ÆkvatorUerstatteligFuld Af Nattens Stjerner og mange, mange flere!

Vi glæder os til at se Lis Sørensen på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2020 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify