LIS SØRENSEN

Når årtierne går, ebber sangene ud. Men ikke for Lis Sørensen. Med et imponerende repertoire byder Lis Sørensen på en perlerække af hits fra fire årtier. En spællevende samling af numre gør, at hun står skarpt i nutiden og formidler fortidens toner med Verden Er I Farver, Tæt På Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere.

Lis Sørensen leverer det ene hit efter det andet med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til det store repertoire. Og med din stærke vokal i centrum, favner hun et stadig større publikum.

Vi garanterer en fuldkommen magisk aften i Slotsslyngen. For en aften i Lis Sørensens selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Vi glæder os til at se Lis Sørensen på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify