LAMIN

Lamin er en af musikscenens nyeste, og mest fremadstormende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne raptekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA ’2022 samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022. 

Tidligere på året udsendte Lamin sit 2. studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt placerede sig som nr.1 på albumcharten. Albummet indkapsler en fortælling om Lamins personlige udvikling og giver et øjebliksbillede af hans liv. Et liv med uddannelse der blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.

Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen fortsætter ufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se Lamin på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify