LÅGSUS

Lørdag kl. 01.30 på Ankermyr

Vi glæder os utrolig meget til at Allinge-drengen Pelle Peter Jencel vender hjem, og denne gang sammen med sin trofaste kompagnon Nicholas Kawamura.

Vi VED, at du ikke kommer til at kunne stå stille når de går på scenen på Hammeren. Med fingeren resolut placeret på pulsen, præsenterer Lågsus på P3 danskerne for hits på stribe og god stemning, men de to velklædte herrer leverer ikke udelukkende knivskarp airplay; Lågsus har slået publikumsrekorder landet over.

Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Lågsus på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify