JUNG

jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Det er sanger Jonas Jung, keyboardspiller Michael Hovmand og guitarist Sigurd Boesen, der står bag det allerede succesfulde band. 

Og man skal næsten også have gjort sig umage, hvis ikke man har hørt Jeg Skal Nok Vente eller Hun Kommer Tilbage i radioen inden for det seneste år. Den danske indiepop-trio har nemlig på rekordtid taget danskerne med storm. 

jung er kun lige begyndt, men anses allerede som en spirende stjerne indenfor dansk musik. Så smør stemmebåndet, og gør jer klar til at skråle med, når bandet spiller op til fællessang på solskinsøen. 

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se jung på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.

Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify