JONAH BLACKSMITH

Fredag kl. 16.45 på Ankermyr

Den populære danske folkerockgruppe Jonah Blacksmith har rødder i Thy. Sangene og deres udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedje på ‘udkanten’ af Danmark, hvor bedstefar gav den musikalske arv videre til to lærenemme drenge, brødrene Thomas og Simon Alstrup. Gruppen består ydereligere af fætteren Lasse Alstrup samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard. 

Bandet debuterede i november 2014 med albummet Northern Trail, som senere blev fulgt op af livealbummet Twenty Seventeen. I foråret 2019 udgav de deres tredje studiealbum, og de er nu klar til at vise solskinsøen, hvorfor de er noget ved musikken.

Jonah Blacksmith er nemlig ikke bare nytænkende og kompromisløse. De er intense, dynamiske og fuldstændig imponerende i deres alternative rockudtryk. Derfor er bandet en sand liveoplevelse, du simpelthen ikke må gå glip af, når de gæster Bornholm!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Jonah Blacksmith på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.


Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify