JIMILIAN

Lørdag kl. 20.45 på Sletten

Året er 2006. En ung man indtager scenen ved det danske børne-MGP og leverer en præstation, som ingen havde kunnet forudse konsekvensen af. Kunstneren “Jimilian” var født. Og han var født med musikalsk blod på tanden.

Den dansk-albanske storcharmør er på en fremadstormende rejse mod stjernerne og har med en perlerække af hits, som blandt andre Damer På Lager, Monte Carlo, Sommer Sindssyg og Typisk Mig, allerede fastslået, hvorfor han hører til blandt den absolutte elite indenfor sit fag.

Jimilian kommer med en charmerende vokal, catchy melodi og en drenget flabethed, som man falder pladask for! Vi kan ikke vente med at falde i svime over Danmarks nye darling!

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Jimilian på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify