JADA

”Jada er et godt bud på at blive Danmarks næste verdensstjerne.” Sådan har bedømmelsen lydt fra flere anmeldere, siden hun startede sit musikalske eventyr i 2017.

Det er sjællænderen Emilie Molsted Nørgaard, der gemmer sig bag kunstnernavnet Jada. Hun er i besiddelse af en varm, sprød og fyldig vokal, som man blandt andet kan bevidne i sange som Keep Cool, Lonely og Sure. Sangerinden har desuden et ry for sikre sit publikum en særdeles nærværende liveoplevelse.

Læn dig tilbage og lad dig rive med af Jadas fortryllende stemme og fuldstændig enestående lydunivers, når hun forkæler vores øregange midt i den bornholmske natur. Byd hjertelig velkommen til Danmarks nye verdensstjerne, Jada.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se Jada på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify