IAMJJ

Oplev et brag af en unik festival, når IAMJJ spiller live koncert på Wonderfestiwall, Bornholm den 13.-16. august 2020.

Med en slædende, dyb og yderst makulin vokal, har IAMJJ charmeret danskerne. Lige nu er han aktuel med sit seneste album Take It Slow On Mefra november måned, og til sommer kan du opleve det unge talent, når han indtager scenen på Wonderfestiwall.

IAMJJ er et alias for den 25-årige sanger og sangskriver Jakob Stenfatt Jensen. Hans lyd er moden, mørk, storladen og indhyllet i et tekstunivers om livets største spørgsmål. Selv peger han på kunstnere som Nick Cave og Leonard Cohen som nogle af hans største musikalske inspirationskilder. Derudover skal musikken være så kompromisløs, at lytteren enten må elske det eller have lyst til at lade det brænde, fortæller han.

Det bliver poetisk, charmerende og personligt, når vi giver dig gaven af et spændende musikalsk møde med selveste IAMJJ.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se IAMJJ på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify