HUGORM

Lørdag kl. 21.15 på Opalen

En fælles trang til at ventilere deres skråt-op-fingre gennem musikken blev startskuddet til et nyt, dansk band. Et band, der blev til i en garage i Klitmøller i 2017, og som er ført an af Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gor. Vi taler naturligvis om HUGORM.

Folk Skal Bare Holde Deres Kæft blev titlen på deres første EP, der udkom i januar 2020. Det blev til seks numre, der sparkede det musikalske projekt i gang med et hav af indestængte følelser for fuld udblæsning. Siden har de givet den gas, og det udmøntede sig i to nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ’Årets Gruppe’ og ’Årets Nye Livenavn.’

Humoren ligger hele tiden på lur under overfladen, og derfor er vi helt vilde med HUGORM!

Vi glæder os til at se HUGORM på Bornholm, Wonderfestiwall 2022

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify