GOSS

Fredag kl. 13.30 på Opalen

Med sin enigmatiske og eventyrlystige klang, har han slået benene væk under anmelderne. Som en fusion mellem den kølige elektroniske pop og den lunefulde melankolske countryrock, skaber han en nærhed og uforudsigelighed med hans indtagende lydunivers.

Du kender måske allerede den fremragende vokal fra dance-punk duoen Reptile Youth. Vokalens ejermand hedder Mads Damsgaard Kristiansen, og siden 2015 har han forfinet sig som solist med kunstnernavnet Goss. I 2020 udkom hans debutalbum Group Therapy, der ifølge ham selv skal forstås som en cirkel omkring ham af de tanker, følelser og oplevelser han har haft tæt ind på kroppen. Derudover står han bag numre som These Days. I Don’t Know, Mad Men og Everybody’s Going.

Goss er en af de abolut mest spændende stemmer på den danske popscene lige nu, og derfor er vi stolte over at kunne præsentere ham til årets Wonderfestiwall.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify