GANGER

Personlige anekdoter og sort humor flettes på fineste vis sammen med temaer om opvækst, kærlighed og ondt i sjælen. Ganger er lyden af en helt ny generation, der på kort tid har givet nyt liv til det melankolske og dystre musikformat.

Debutalbummet fra Ganger ramte gaden i september sidste år. Albummet hedder Mørk, og er siden blevet skamrost af de danske musikanmeldere. De fleste anmeldere er dog enige; som lytter skal man forvente det uventede. Ganger er et band, hvor alt kan ske – og hvor alt sker. Mørk er spækket med flotte melodier, nærværende vokaler og ikke mindst lydkunst. 

Vi lover vist ikke for meget, hvis vi siger, at du med Ganger bliver konfronteret med en ny bølge i dansk musik. Det er eksperimenter i frit fald, det er medrivende, det er sangbart og det sker alt sammen på spidsen af Østersøens perle til årets Wonderfestiwall!

Vi glæder os til at se Ganger på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.
Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2020 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify