DREW SYCAMORE

Fredag kl. 20.15 på Ankermyr

Hun har manifesteret sig som en af de nye, stærke profiler på den danske musikscene med Take It Back, 45 Fahrenheit Girl og storhittet I Wanna Be Dancing. Og hendes talent er ganske enkelt ikke til at tage fejl af med nomineringer til både ‘Bedste Nye Navn’, ‘Bedste Nye Live Navn’ samt ‘Årets Nye Navn.’

Drew Sycamore er halv waliser/halvt dansk og voksede op i Nordjylland. Her lagde hun ører til historier om Wales og London, som var en stor del af hendes mors og mormors liv. Og det gav benzin til en rejse mod England, et land identisk med mange musikalske drømme, et sted hun også følte sig hjemme også hjulpet på vej af sin mors historier. Efter seks år i England vendte hun tilbage til Danmark i 2015. Hun flyttede til København, hvor hun startede sin solokarriere og fik skrevet en del sange for blandt andre Medina, Gulddreng, Dúné og mange flere.

Hendes stemme formår at række langt ind i hjertet på publikum, og hun kan med røsten og guitaren spille Wonderfestiwall op udover det sædvanlige.

Vi glæder os til at se Drew Sycamore på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify