DOPHA

Torsdag kl. 17.00 på Opalen

Hvis vi siger Happy for me, er det vist ret sikkert, at du tænker på den samme sang som os! Sangen er et af årets helt store radiosingler, og kommer fra skønne Dopha – og hende glæder vi os enormt meget til at byde velkommen på bornholmsk jord!


Drew Sycamore er halv waliser/halvt dansk og voksede op i Nordjylland. Her lagde hun ører til historier om Wales og London, som var en stor del af hendes mors og mormors liv. Og det gav benzin til en rejse mod England, et land identisk med mange musikalske drømme, et sted hun også følte sig hjemme også hjulpet på vej af sin mors historier. Efter seks år i England vendte hun tilbage til Danmark i 2015. Hun flyttede til København, hvor hun startede sin solokarriere og fik skrevet en del sange for blandt andre Medina, Gulddreng, Dúné og mange flere.

Vi glæder os til at byde velkommen til en af Danmarks bedste nye liveartister på Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify