DONKEY SOUND

Lørdag kl. 16.30 på Ankermyr

Selvom du måske tænker, at du ikke heeelt ved hvem Donkey Sound er, så garanterer vi, at du både kan synge og danse med på alle deres hits! Donkey Sound dækker nemlig over ingen ringere end Wafande, Shaka Loveless, Pharfar, Kaka, og sidst men ikke mindst hitproduceren Fresh-I.

Donkey Sound blev i 2008 dannet af Pharfar og Fresh-I på grund af kærligheden til musikken og reggaekulturen. I 2015 udgav de albummet Donkey Sound – De glemte bånd. Albummet er en overbevisende stærk samling af ti numre, der førhen var ukendte for offentligheden, og indeholder materiale, som Donkey Sound har produceret med forskellige samarbejdspartnere, de har arbejdet med gennem årene.

Udover det faste Donkey-hold er artister som Raske Penge, Klumben, Højre Øye og Stine Kinck at finde på albummet. Glæd dig til at stå med øllen i hånden, solen i ansigtet, og lad dig forføre af bløde reggaerytmer og dansk dancehall.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Donkey Sound på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify