D-A-D

Vi kender dem især for deres hidsige rock, vrede vokal og hårdtslående energi. I otte år har de ligget stille på udgivelsesfronten, men tidligere i år vendte de stærkt tilbage med det insisterende album A Prayer for the Loud. Vi giver en hæderlig velkomst til ingen ringere end D-A-D.

Rockgruppen blev dannet tilbage i 1982. Oprindeligt hed bandet ‘Disney After Dark’, men efter deres gennembrud i USA i 1986 skiftede de navn for at undgå en konflikt med Disney. Først blev navnet forkortet til akronymet D.A.D., senere D:A:D og derefter til det nuværende D-A-D. Dette skift symboliserede en helt ny start for bandet.

Bered dig på at blive rusket omkuld, når forsanger Jesper Binzer svinger sine lange lokker, og D-A-D får Wonderfestiwall til at stå i flammer!


Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se D-A-D på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.

Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify