CLARA

Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som lille kunne hun sjældent synge børnesange til ende, for undervejs blev de til melodier og ord, Clara selv fandt på. Som 13-årig opdagede hendes storebror det store sang- og sangskrivertalent, og inviterede hende til at blive forsanger i sit band. De resterende bandmedlemmer var alle i 20´erne, og hun måtte flere gange om ugen tage alene fra hjemmet på Djursland til Århus for at øve.

Hun var blot var en 15-årig folkeskoleelev, da hun indgik en kontrakt med Sony Music, der via en producer havde opdaget hendes gigantiske talent. På Claras 18 års fødselsdag sidste år, udkom hendes debutalbum “August Eighteen”. Debutalbummet samlede op på sange, som Clara havde skrevet i sine tidligste teenageår heriblandt Stop Pretending, Forgive Me ogWhat They Say, men indeholdt også nyere sange.

Siden debutalbummet har Clara udgivet singlerne Crazy, Can´t Fall Asleepog Legend, der alle har været store streaming- og radiohits. Ved DMA i oktober 2019 modtog hun DMA prisen for “Årets Nye Danske Navn”. Samtidig har Clara arbejdet hårdt på sit liveudtryk og har netop afsluttet en længere efterårstour, der har bragt hende rundt i hele landet.

Til august er det endelig blevet Wonderfestiwalls tur til at få besøg af skønne Clara, og det glæder vi os meget til. Inden da kan du nå at lære hele hendes nye album udenad, som udkommer i marts 2020.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2020

Vi glæder os til at se Clara på Bornholm, Wonderfestiwall 2020.

Køb din billet til #wonder20 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 13. – 16. august 2020.

Instagram Facebook youtube Spotify