CALBY

Lørdag kl. 15.15 på Opalen

Hvis du for nylig har haft tændt for radioen, har du helt sikkert hørt hans seneste hit Burnout, som for alvor har placeret Calby på det danske landkort.

Calby bevæger sig i krydsfeltet mellem soul, pop og indie rock, og det gør hans musik udefinerbar og ikke mindst tidsløs. For Mik Thybo, der gemmer sig bag aliasset Calby, har musikken altid været en del af livet. Hans forældre optrådte af og til på Copenhagen Jazzhouse, og han har da heller aldrig selv været i tvivl om, at han skulle være musiker. Tvivlen gik mere på, hvilken vej der var den rette. Den må siges at være fundet nu, og sammen med co-producer Magnus Larsson har Calby skabt et ambitiøst og kompromisløst soulunivers.

Du kan glæde dig til at synge med på sange om det evige voksende menneske og alle de udfordringer, som livet kaster af sig. Og så kan du glæde dig til en sublim liveoplevelse med den fremadstormende Calby!

Vi glæder os til at se Calby på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify