BURHAN G

Det emotionelle musikunivers vil tage dig Tættere på Himlen, når hans karakteristiske, lyse og rene stemme vil pryde lydbilledet. Det er ingen ringere end Burhan G, der kommer og spreder usædvanlig god Karma på dette års Wonderfestiwall.

Den 37-årige Burhan Genc kommer oprindeligt fra Brøndby Strand, og har været en del af danskernes hukommelse siden 2010, hvor han brød igennem med sit selvbetitlede album. Siden da har han haft tretten top 10 singler på den danske hitliste, og modtaget adskillige guld- og platinplader.

Det høje tempo, de dansable rytmer og fællessangens opståen vil få dig til at være Søvnløs, når Burhan G toner frem på vores allesammens solskinsø og synger om både Kærlighed og Krig.

Vi glæder os til at se Burhan G på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify