BRANCO

Torsdag kl. 01.15 på Ankermyr

“Ingen lyder større end Branco”. Sådan lød det fra både anmeldere og fans, da Branco den 1. januar 2021 udgav albummet BABA BUSINESS 2, der sidenhen indtog hele toppen af Spotify-charten, og blandt andet blev vurderet til et af årets bedste albums af musikmagasinet Soundvenue.

Branco rundede 2020 af som den store vinder ved DMA med hele 3 statuetter, og han har derudover hele tre dobbelt- og platincertificerede albums. Branco har i den grad bevist, at han kan levere solide produktioner med lyrisk tyngde.

Tag din bedste bro under armen, den største fadøl du kan finde i hånden, og stil dig op foran scenen og gør dig klar til at opleve Danmarks største rapper!

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify