BLAUE BLUME

Vil du med på en rejse rundt i sindet og ud af kroppen? Så er en liveoplevelse med Blaue Blume lige noget for dig!

Den overvejende langsomme og legesyge musik, bevæger sig ofte på grænsen mellem det gale og geniale, og bliver skabt af de fire gymnasievenner Jonas Schmidt, Søren Buhl Lassen, Buster Jensen og Robert Jensen Buhl. Sammen har de opbygget de et univers med masser af melodiske detaljer, og som bevæger sig på tværs af genre som indie, rock og dreampop.

Du vil blive tryllebundet og blæst bagover af forsangerens sublime stemme og bandets drivkraft. Det er vist trygt at sige, at Blaue Blume vil stå stærkere end nogensinde før, når de træder op på scenen til Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify