BENJAMIN HAV & FAMILIEN

Byd Den Dejligste Boy velkommen til Hammeren! Vi glæder helt ustyrligt meget til at blive forført af de fedeste beats og det vildeste tekstunivers, når Benjamin Hav & Familien gæster os på Wonderfestiwall til august.

Benjamin Hav var oprindeligt en del af succes-duoen Benal, men i 2019 forlod han bandet, og siden har han udgivet hele tre soloalbums og en række singler. Benjamin Hav er lige nu kongen af dansk rap, og det føles lidt som om, at alt han rører ved bliver til guld. Med en markant og forførende personlighed og et knivskarpt flow, er han både en publikums- og en anmelderfavorit – og Benjamin Hav garanterer da også, at han vil Spice up your life når han lander med sit nye liveshow: “Jeg opererer I et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele og Kanye, og nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude”, siger han.

Vi ved ikke med Jer, men vi kan ikke vente med at opleve en af Danmarks bedste rappere, og hele Danmarks Musse, når han til sommer tager Familien med til Wonderfestiwall 2022

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify