BEINIR (FO)

Fredag kl. 14.30 på Sletten

Med udsigt over fjorden Skálafjørdur på Færøerne og med fantasien plantet ude på verdens største scener har BEINIR spillet, skrevet og sunget, siden han blot var en syv år gammel dreng. Den i dag 21-årige færing er særligt glad for svingende rytmer, energi og en spydig lyrik, der er spækket med personlige fortællinger.

Sangene rummer en dybe, der beskriver følelsen af at være ung og fortabt i søgen efter sin tilværelse. Beinir er et vaskeægte, skandinavisk stjerneskud, der sidste år kunne høres som feature på sangen ”I’m Not Crying, You Are” fra Dopha’s debutalbum, der er blevet varmt modtaget i både Danmark og Tyskland, hvor den med det samme blev samlet op som ’Single of The Week’ på RTL Radio. Vi kan ikke vente med give den gas til BEINIRs drømmende toner!

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Vi glæder os til at se Beinir på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Instagram Facebook youtube Spotify