ASH OLSEN (NO)

Torsdag kl. 21.45 på Sletten

22-årige Ash Olsen kommer til at tage Bornholm med storm, ligesom hun har gjort det med både den norske og den internationale musikscene. Med hypnotiske rytmer og en ekstraordinær attitude, skaber hun store forventninger til, hvad fremtiden vil bringe.

Hun er meget bevidst om, at hun ikke er den ”typiske” rapper, og hun har været i tvivl om, det var noget, hun rent faktisk skulle satse på. Som ung var hun besat af skateboard og en dag opdagede hun Tupacs Only God Can Judge Me. ”Jeg havde aldrig rappet før, men jeg elskede det med det samme”. ”Da jeg først begyndte at tænke, at jeg ville udgive musik, spurgte jeg mig selv, kan jeg faktisk gøre det her, eller bliver jeg slagtet? Jeg indså, at jeg skulle prøve alligevel. Fuck det”, siger Ash.

Den unge norske rapper debuterede i 2020 med KITKAT, og blæste med den sang alle bagover, både i Norge, men bestemt også i udlandet. Sangen WILDIN’ udkom i januar i år på Ash Olsens eget pladeselskab EZ Money, og den er siden blevet spillet på streamingtjenester verden over.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2022.

Vi glæder os til at se Ash Olsen på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify