ARTIGEARDIT

Ud af din radio strømmede lyden af ’Vågen’. Foran propfyldte publikummer på festivalerne stod rapperen bag: Artigeardit. I sommeren 2022 fik Artigeardit igen lov til at bevise hvor stort et talent, han besidder. Den 25-årige dreng fra Mørkhøj er unægtelig en af de største på den danske hip hopscene. Og det er med god grund. 

Artigeardit har nemlig skabt et unikt musikalsk og visuelt univers som har medført en bred og loyal fanskare. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – han er en ener i den danske musikbranche. 

Artigeardit er både lyrisk og poetisk og inviterer dig ind i et ungt og forvirret sind. Når Artigeardit spiller live, er det helt ud til scenekanten, hvorfra han rapper og synger direkte til sit publikum. Han en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu og vi glæder os til at hører ham på Wonderfestiwall 2023.

Til Wonderfestiwall vil der være noget for enhver smag, når de populære danske kunstnere gæster Bornholm. Her vil publikum få en uforglemmelig oplevelse med sommer, idyl og fede koncerter. Se alle de andre kunstner, som skal optræde på solskinsøen i 2023.

Vi glæder os til at se ArtigeArdit på Bornholm, Wonderfestiwall 2023.

Køb din billet til #wonder23 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 17. – 20. august 2023.

Se alle kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2023 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify