AQUA

Torsdag kl. 22.30 på Ankermyr

Aqua! De blev verdenskendte midt i 90’erne, hvor de leverede utallige melodiske kvaliteter. Med deres fantasi-agtige lyd og visuelle univers var de en af Danmarks største musikeksportsuccesser i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne, og er stadig det bedst sælgende danske band til dato med mere end 33 millioner solgte plader. 

Aqua blev dannet tilbage i 1994, hvor de hurtigt efter fik international anerkendelse. I 2001 blev gruppen opløst, men seperationen varede ikke længe. I 2007 blev dance-pop gruppen nemlig gendannet. Aqua bestod oprindeligt af sangerinden Lene Nystrøm, sangeren René Dif, keyboardspiller Søren Rasted og keyboardspiller Claus Norréen. Norréen valgte dog at forlade gruppen i 2016.

Smør stemmebåndet så du er klar til at skråle med på hit efter hit, når Aqua fyrer op for festen på tværs af generationer med sange som Barbie Girl, Doctor Jones, Around The World, Cartoon Heroes, Roses Are Red, Turn Back Time, Back To The 80’s og mange, mange flere.

Vi glæder os til at se AQUA på Bornholm, Wonderfestiwall 2022.

Køb din billet til #wonder22 via Ticketmaster. Du får en uforglemmelig musikfestival oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig på Nordbornholm den 18. – 21. august 2022.

Se alle de kunstnere, som besøger Wonderfestiwall i 2022 her. Vi ses på solskinsøen i Østersøen. Husk at tilmeld dig festivalens Facebook event og inviter alle dine glade festivalvenner!

Instagram Facebook youtube Spotify