AKTIVTETER

Få et break fra musikken og deltag i en af de mange aktiviteter der foregår på Wonderfestiwall! Om du er til de mere fysisk aktive, kreative, hygge typen, eller til Bornholms historie, så har vi noget til enhver smag. 

Du vil både kunne prøve de traditionsfyldte aktiviteter samt forvente overraskelser hen af vejen. Men hvad du kan være helt sikker på er at du kan opleve disse: 

BEERPONG

Prøv at tæv vennerne eller nye bekendtskaber i den klassiske beerpong konkurrence!

AKTIVITETSPAVILLION

Find vejen frem til aktivitetspavillonen,  hvor du kan søge ly og udfordre gamle som nye venner. Her finder du diverse brætspil og andet underholdning. Der er ingen grund til, at ventetiden på dine yndlingskunstnere, behøver at være kedelig!

GUIDETUR

Hvis du vil vide mere omkring Bornholm, naturen og området på og omkring festivalpladsen, så mød op til en guidet tur op til selveste Hammershus og få en masse gode røverhistorier.

Om du er den kulturelle type, typen der har brug for at lufte tømmermændene eller typen der bliver lokket når du hører, at der serveres en lille Bornholmsk Sevablødda – lige meget hvad, så er alle velkomne! 

DILDORACE 

Ingen Wonder uden dildorace. Mød op og spil på en ‘hest’ og se hvilken der først rammer mål.

Vind frække præmier der kan spice festivalen op.

BORNHOLMSMESTERSKABERNE I STOLEDANS

Bornholm har mange ting, og i år er året, hvor solskinsøen også får Bornholmsmesterskaberne i Stoledans! Så start dagen godt ud og kom til øens største stoledans, hvor du kan være den heldige vinder og løbe hjem med pokalen og noget drikkelse til ganen! 

Tag en klapstol under armen og en buddy i den anden, for dette event vil du ikke gå glip af! 

Ps. Har du ingen klapstol så frygt ej! Træstubbe og andre sidebare materialer kan også bruges. Vær kreativ, ses til en god dans! 

Instagram Facebook youtube Spotify