INFO

Wonder udskiller sig udover sin intimitet, charme, beliggenhed og musikprogram også på et andet vigtigt punkt. Du må ikke medbringe drikkevarer på Wonderfestiwall, dette inkluderer også campingområdet. Dette er gjort, for at vi kan holde Danmarks billigste festivalbar.

info@wonderfestiwall.dk

ADRESSE

Wonderfestiwall afholdes på Nordbornholm i 2017.

ALDER

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Børnebillet Partout (børn fra 10 år og til og med 14 år)skal være i følgeskab med én voksen over 25 år, der i besiddelse af en gyldig billet. Husk at medbringe gyldigt billede-ID, da dette bliver tjekket i indgangen.

Børn under 10 år er gratis.

BILLETTER

Køb din billet på Billetlugen.dk via dette link.

Praktisk info om billetter
Partout:

  • Husk billed-ID
  • Campingpladsen åbner torsdag den 17.08.17 kl 12.00.
  • Drikkevarer må ikke medbringes


Endagsbilletter:

  • Husk billed-ID
  • Drikkevarer må ikke medbringes
  • Gældende til kl 03.00 den efterfølgende dag.
  • Adgang fra kl 08.00*

BØRN

Børn er meget velkomne på Wonderfestiwall – dog i følgeskab med en voksen over 25 år, som kan fremvise en gyldig Wonderfestiwall billet. Der skal fremvises gyldig legitimation på både børn og voksne (Billede-ID fra personen over 25 år), da dette bliver tjekket i indgangen.

Børnebilletter kan kun købes ved indgangen.

Børnebillet Partout
Kun dørsalg: 420 DKK
Børnebillet Endags
Kun dørslag: 250 DKK

Børn under 10 år er gratis

CAMPING


Som campist på Wonderfestiwall er du en del af festen hele døgnet, samtidig med at det giver dig den mulighed at trække dig tilbage i roligere omgivelser og lade op til mere Wonder-sjov. Køb din plads her

Wonders campingplads er et sted der om dagen byder på aktiviteter, grin, spil, musik og masser af plads til det alle er kommet for – nemlig at hygge!

Så book din campingplads her til dig og dine venner i god tid for at sikre dig at få det maksimale ud af din Wonderfestiwall.

Det er nødvendigt med én reservation per telt.

Campingpladsen lukker søndag kl 10.00. Husk dit telt, skrald og habengut. Det er ikke tilladt at have åben ild, grill eller mulighed for at koge vand på pladsen. 

Forlad pladsen i pæn og ordentlig stand! Det er stykke naturområde, som vi holder meget af.

DATOER

Wonderfestiwall 2017 løber af stablen i august fra d. 17. til d. 20. Pladsen åbner kl. 12.00 torsdag. Sidste kunstner lukker årets festival lørdag nat kl. 03.00.

DRIKKEVARER

Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol til Wonderfestiwall kan ikke medbringes. Dette gælder både for festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld vil vores barpriser være ekstremt lave. Uplomberede drikkevarer vil blive konfiskeret ved indgangen.

I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med specielfarvet armbånd, så vores bartendere let kan genkende disse personer.

FOTO & VIDEO

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum.

FRIVILLIG

Wonderfestiwall er 100 % drevet af frivillige sjæle. Ønsker du at være frivillig og hjælpe til på dette års festival kan du få flere informationer og tilmelde dig som frivillig. Info og tilmeldning her via dette link.

INFORMATIONSKONTOR

Lige indenfor indgangen til festivalpladsen, vil vores Informationskontor ligge. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andre ting du vil fortælle os, kan du altid finde os her.

HANDICAPFORHOLD

Er du som gæst til Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind til Wonderfestiwall. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedlegitimation. Din ledsager vil nu få et endagsarmbånd til den gældende dag, som i frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt.

Det skal dog nævnes, at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.

HITTEGODS

Indleveret hittegods vil ligge i informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter festivalen.

HÆVEAUTOMAT

Er du løbet tør for penge? Det vil være muligt at hæve penge på festivalen, hvis du har VISA/Dankort eller MASTERCARD. Vi modtager ikke VISA-Electron.

Der vil være dankortautomater i stort set alle barer samt i informationskontoret og ved indgangen. Vi har desværre ikke Mobilepay pga. den dårlige internetforbindelse på Hammeren.

MAD

Det vil være muligt at købe mad på festivalen. Der vil være et udvalg af forskellige retter bl.a. den populære Wonder Burger, pizza, toast, salater, supper, tærter, wraps, pølser m.m.

RESTAURANT LÀ MÁD

Wonderfestiwall har fået en ny restaurant, hvor du kan få en dejlig bornholmsk 2 retters menu med udsigt til den skønne natur. Restauranten har kun plads til et begrænset antal gæster torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 17.00 – ca. 21.00. Der vil være mulighed for at booke bord op til festivalen. Information følger.

MERCHANDISE

Wonder Wear er Wonderfestiwalls egen tøjkollektion, designet eksklusivt til festivalen. Vores Wonder Wear-bod sælger festivalmerchandise såsom t-shirts, sweatshirts, caps m.m. Bandmerchandise sælges i en særlig bod på pladsen, hvor du kan købe en t-shirt med dit yndlingsband – men kun den dag de spiller – og ofte kun i forbindelse med koncerten.

MOBILOPLADNING

Wonderfestiwall får besøg af Campus Bornholm, som kan oplade din mobil.

Campus Bornholm vil derudover også have et udvalg af forskellige spil og et tørreskab til dit våde tøj og sko.

PAKKEREJSE KBH/WONDER

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen. Læs mere om pakkerejsen fra København her.

• Transport fra Københavns Hovedbanegård (Bornholmerbussen) til Ystad færgeterminal
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået

PAKKEREJSE YSTAD/WONDER

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen. Læs mere om pakkerejsen fra København her.

• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået

PARKERING

Da festivalen ligger i et skovområde med små veje, som skal kunne benyttes af beboerne og skovens andre gæster – samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation – vil det være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne. Vi henviser til parkeringspladserne ved Hammershus.

Her finder du parkeringen

POLITI

Politiet vil være til stede under festivalen. Derudover vil der være et autoriseret vagtselskab på pladsen. Wonderfestiwalls eget serviceteam vil desuden være til din assistance under hele festivalen, og de vil altid være behjælpelige, hvis du har brug for en hånd.

PROGRAM

Når du får dit armbånd ved indgangen, får du samtidig et program med informationer om alt, hvad der foregår på festivalen.

SAMARITTER

Der vil være samaritter tilstede under festivalen. De vil være uddannet til at rede liv og fikse vabler, hvis dette skulle være nødvendigt. Du kan finde samaritterne ved festivalens indgang og tage en snak med dem, hvis du har lyst.

SKOVEN

Wonderfestiwall ligger i en skov, hvorfor alt åben ild er forbudt. Da vi ønsker at passe godt på vores unikke festivalplads, beder vi alle om at rydde op omkring deres lejerplads og smide deres affald i containerne på pladsen.

TELTE OG MØBLER

Din morfars gamle hjørnesofa, dit køleskab eller andre dagligstuemøbler er ikke velkommen på Wonderfestiwall. Du må gerne medbringe havestole, klapstole m.m. Alle telte og havemøbler der ikke er afhentet inden søndag klokken 12.00 efter Wonderfestiwall vil blive smidt ud. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – skoven er ikke en losseplads

TRANSPORT

Skal du rejse til Bornholm i forbindelse med festivalen, henviser vi til vores pakkerejser som garanterer dig den absolut billigste pris for din transport. Fra hele Bornholm kan du tage en BAT-bus til festivalen: www.bat.dk

ØREPROPPER

Du kan købe ørepropper i Informationskontoret. Ørepropper anbefales til alle der opholder sig i længere tid i stærkt støjende miljøer.

ÅBNING AF CAMPINGPLADS

Campingpladsen åbner torsdag den 17. august klokken 12.00.

Bemærk at festivalpladsen først åbner torsdag den 17. august klokken 15.00. Det vil sige, at hvis du vælger at rejse onsdag den 16. August, kan Wonderfestiwall desværre ikke tilbyde dig overnatning til torsdag. Her henviser vi i stedet til vores samarbejdspartnere eller øens øvrige hoteller og vandrehjem.

WIFI / INTERNET

Vær forberedt på, at der er dårlig mobilforbindelse på Hammeren. Wonderfestiwall kan desværre ikke tilbyde wifi til gæsterne på pladsen.

WONDER TRAILER

Wonder Traileren er et luksus overnatningstilbud i særklasse på Wonderfestiwall. Sidste år var de en kæmpe succes, som derfor i år gentages. Den ombyggede trailer er forvandlet fra en almindelig trailer til en 2-personers luksus indkvartering, hvor komforten er i højsædet. Læs mere via dette link.

PRODUKTET ER IKKE INKL. PARTOUT BILLET!

Husk at Wonder Cabin er et tilkøb og man skal derfor også have en Alm. Wonderfestiwall billet, samt man skal være 18+ for at få adgang til området. Dette vil blive tjekket i indgangen. 

WONDER KARTENT

Til dig som er træt at at skulle slæbe telt med, slå telt op og ned på festivalen. Ønsker du mere komfort og en bæredygtig overnatningsmulighed, så er Wonder’s nye KarTent noget for dig! Læs mere via dette link.

PRODUKTET ER IKKE INKL. PARTOUT BILLET!