pakkerejse kbh allinge

PARTOUT

torsdag

pakkerejse ystad

fredag

lørdag

Billetten til Wonderfestiwall 2013 giver dig adgang til en af Danmarks mest intime festivaler i de smukkeste omgivelser ved foden af Hammershus.

Wonder har tre scener og præsenterer ca. 35 bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken får du også adgang til et hav af andre aktiviteter og selvfølgelig Danmarks billigste festivalbarer.

PAKKEREJSE: KBH – ALLINGE

Vi tilbyder en pakkerejse tur/retur fra Københavns Hovedbanegård til Wonderfestiwall, Bornholm.Pakkerejsen fra København inkluderer alle rejseudgifter til og fra København H og Wonderfestiwall samt en partoutbillet som gælder til alle festivalens 3 dage (inkl. camping). Bestil din pakkerejse her.

PAKKEREJSE: YSTAD – ALLINGE

Pakkerejsen fra Ystad inkluderer alle rejseudgifter til og fra Ystad og Wonderfestiwall samt en partout-billet som gælder til alle festivalens 3 dage (inkl. camping). Bestil din pakkerejse her.

Køb din billet til Wonderfestiwall gennem Billetto.dk som er festivalens officielle billetpartner i 2014. Så er du sikker på at få en gyldig billet.

Husk Billed-ID

Er du over 18 år, så husk billede-ID da det vil blive tjekket i indgangen. Gæster uden billede-ID vil ikke kunne købe alkohol i vores barer.

Salg i indgangen

Der vil være en billetvogn lige ved siden af indgangen, hvor du vil kunne købe billetter under festivalen.

Praktisk info

  • Adgang til campingområdet vil først åbne torsdag d. 21. August klokken 12.00.
  • Der kører BAT Ragionalbusser rundt på hele øen fra stoppestedet på hammershus. Køreplan findes på Bat. Vær opmærksom på afgangstiderne, hvis du skal nå din færge efter festivalens afslutning