pakkerejse kbh allinge

pakkerejse ystad

Billetten til Wonderfestiwall 2014 giver dig adgang til en af Danmarks mest intime festivaler i de smukkeste omgivelser ved foden af Hammershus.

Wonder har tre scener og præsenterer ca. 35 bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken får du også adgang til et hav af andre aktiviteter og selvfølgelig Danmarks billigste festivalbarer.

PAKKEREJSE: KBH – ALLINGE

Vi tilbyder en pakkerejse tur/retur fra Københavns Hovedbanegård til Wonderfestiwall, Bornholm. Pakkerejsen fra København inkluderer alle rejseudgifter til og fra København H og Wonderfestiwall samt en partoutbillet som gælder til alle festivalens 3 dage (inkl. camping). Bestil din pakkerejse her.

PAKKEREJSE: YSTAD – ALLINGE

Pakkerejsen fra Ystad inkluderer alle rejseudgifter til og fra Ystad og Wonderfestiwall samt en partout-billet som gælder til alle festivalens 3 dage (inkl. camping). Bestil din pakkerejse her.

Køb din billet til Wonderfestiwall gennem Billetto.dk som er festivalens officielle billetpartner i 2014. Så er du sikker på at få en gyldig billet.

Husk Billed-ID

Er du over 18 år, så husk billede-ID da det vil blive tjekket i indgangen. Gæster uden billede-ID vil ikke kunne købe alkohol i vores barer.

Luksus Camp

Bemærk at festival billet IKKE er inkluderet i prisen – skal købes separat her.

Luksuscampen inkluderer 1 teltplads med den bedste udsigt over Hammershus. Området indeholder eget toilet, bar og overdækket loungeområde, som kun er forbeholdt for luksuscampister.

Billetten giver dig adgang til Fast Lane i indgangen (kun torsdag 21 august). Desuden vil du som luksuscampist få udleveret morgenmadskuponer til fredag, lørdag og søndag morgen. For at skyde festen i gang vil der på luksuscampingens bar være happy hour torsdag d. 21 fra kl. 13-14, hvor fadøl kan købes for 10 kroner.

OBS! Aldersgrænsen til luksuscamping er 18 år, medbring venligst luksuscamp billet til indgangen.

Salg i indgangen

Der vil være en billetvogn lige ved siden af indgangen, hvor du vil kunne købe billetter under festivalen.

Børn

Børnebillet Partout (10-15 år – skal være i følgeskab med voksen over 25 eller underskrift)
KUN DØRSALG: 400 DKK

Børnebillet Endags (10-15 år – skal være i følgeskab med voksen over 25 eller underskrift)
KUN DØRSALG: 250 DKK

Praktisk info

  • Adgang til campingområdet vil først åbne torsdag d. 21. August klokken 12.00.
  • Det er gratis at sove i telt, når du har købt billet til festivalen – dog er der begrænsede pladser, som vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet. Book din teltplads her
  • Der kører BAT Ragionalbusser rundt på hele øen fra stoppestedet på hammershus. Køreplan findes på Bat. Vær opmærksom på afgangstiderne, hvis du skal nå din færge efter festivalens afslutning
  • OBS. Vær opmærksom på at pakkerejsen kun er gyldig med fremvisning af festivalbillet og pladsbillet, dvs. du skal fremvise udprint  fra faergen.dk. Dette gælder også ved hjemrejse, så behold dine udprintede billetter i sikkerhed under hele festivallen.